BLIV

medlem

Det koster 100,- kroner om året pr. person at være medlem af Manton. Medlemskabet giver rabat ved vores fester og sociale arrangementer.
På generalforsamlingen den 16. februar 2009 blev det vedtaget, at der igen skal betales kontingent for at blive medlem af foreningen. Alle kan dog komme i foreningen.

Kontingentet bliver disponeret i overensstemmelse foreningens udgifter. Det kan bl.a. være udgifter til leje af lokaler i forbindelse med vores fester, events, vedligeholdelse af domæne på nettet etc.
Manton er ikke en forretning, men en forening, hvorfor beløbet på 100 kr. sikrer, at foreningen kan skabe rum til aktiviteter og ikke mindst oplyse om disse på internettet.


Du vil ved medlemsskab få et medlemskort. Kortet er dit bevis på dit medlemskab af Manton. Kortet skal du huske at tage med til vores arrangementer, hvis du f. eks. ønsker at gøre brug af vores rabatter.

 

  

Persondatabeskyttelse!

Vi udleverer ikke vores medlemmers navne, adresse eller andre personlige oplysninger uden forudgående aftale med det enkelte medlem, hverken til private eller virksomheder, da vi respekterer vores medlemmers privatliv.

© 2016 Manton-Viborg

Proudly created by Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now